Mióta rendszeresen tornázom, azt vettem észre, hogy az energiáim megsokszorozódtak!  Ezt akkor érzem a legjobban, mikor az unokáimmal játszom, mert nem gond a lehajlás, sokkal kevésbé fáradok el és kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb lettem!
Dr Ézsely Ferencné ( 62 éves)

Kedves Tóni!
Én először is örömömet szeretném kifejezni, hogy hallgattam az invitálásra, és már az elején csatlakoztam a Pilatest gyakorlók lelkes csapatához.
Engem minden edzés felfrissít, úgy érzem, e nélkül a mozgás nélkül valami kimaradna az életemből, mert a légzés és az izmok rendszeres mozgatása az élet alapja.
Ezt találtam meg ebben a tornában. Mindehhez hozzájárul még az a sokak számára áhított tény, hogy hátizmom, tartásom, rugalmasságom lényegesen fejlődött ezen időszak alatt. Jobb a közérzetem!! S ha kimarad véletlenül egy edzés, akkor érzem a hiányát, szinte fizikailag is tudom követni, hogy izületeim, izmaim tisztulnak egy-egy alkalom után is.
Én mindenkinek csak ajánlani tudom. Nem szabad rá sajnálni az időt, fáradságot; busásan megtérül!
Lájerné Mészáros Zsuzsanna

Miért szeretem a Pilatest?
Születésem óta gond van a gerincemmel és rossz a testtartásom. Régebben ezért jógára jártam, de kevésnek találtam benne a mozgást. A Pilates jobban megmozgatja minden részét az embernek, ugyanakkor mégsem megterhelő még az idősebbeknek sem . Frissnek és egészségesnek érzem magam azóta, hogy elkezdtem és nem utolsó sorban az alakot is formázza és lelkileg is felfrissülök tőle.
Horváth Józsefné

2007 januárjában született meg kislányom. A várandóság és a szoptatás után úgy éreztem, hogy olyan mozgásformára lenne szükségem, amely megerősíti az izmaimat, -főleg a hasizmot-, ugyanakkor nem terheli az izületeimet.
Csaknem fél éve találkoztam Solymosi Tóni Pilates óráival, amely már két hónap után látványos és érezhető eredményeket hozott.
Ajánlom minden hölgynek a terhesség előtt és szülés után, mert saját tapasztalaból mondhatom, hogy ezeknek a gyakorlatoknak az eredményeivel mindenki elégedett lesz.
A rendszeres Pilatesnek köszönhetően sokkal energikusabb és pihentebb vagyok.
Böjte Éva